Om Julia Schmiegelow


Jeg er 34 år, bor i København og jeg har en svaghed for at fortælle gode historier med fotografi. De bedste historier handler om bånd mellem mennesker og kærlighed, og det er et bryllup en fantastisk ramme om. 

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet for medier så forskellige som metroxpress, 24timer, Danmarks Radio og Kig Ind. Gennem de seneste år har jeg arbejdet kommercielt med tekst og billeder for SPOTdeal, hvor jeg er projektleder og får tilbud på alt fra rejser til restaurantbesøg til at sælge. Jeg er passioneret omkring vores fantastiske lys og naturen her i Norden, og jeg har et stort hjerte for æstetik. Fotografi har været en mulighed for at dyrke dette, og det er blevet en livsstil for mig at søge det smukke i ethvert øjeblik. For mig er brylluppet livets største fest og rummer alt det, jeg elsker ved fotografi og historiefortælling. Jeg begyndte med at tage billeder til venners bryllupper, og de fandt ud af at mine billeder fortalte en bedre historie end billederne fra den fotograf, der var hyret til jobbet. Alle kan jo lære tage et godt billede, men det kræver omtanke at fortælle en historie med dem.

Kontakt mig for booking